Ik ben Hanneke Janzen,
trainer communicatieverbetering
en ik ga graag met je aan de BAC.
Effectief Communiceren | Hanneke Janzen | Amersfoort

Ervaren trainer met een eigen stijl van training geven

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam in het trainersvak en pluk dagelijks de vruchten van alle opgedane werk- en levenservaring. Mijn Train de Trainer opleiding volgde ik in 2008 bij de School voor Training van Karin de Galan. Daarnaast ben ik sinds 2011 gecertificeerd Facilitator Relational Presence®

Je ontmoet in mij een trainer die kleur durft te bekennen en die de confrontatie niet uit de weg gaat. Woorden waarmee ik word getypeerd in mijn trainerschap zijn: trainer zonder fratsen; integer; spiritueel met beide benen op de grond; traint met humor; ze staat er; je krijgt haar echt niet om en je kunt op haar leunen; maakt het snel veilig; durft te confronteren; laat zichzelf zien.

Kijken is mijn vak

Tijdens het jaar dat ik op de Toneelacademie in Maastricht op school zat (1986) kreeg ik van speldocent René Lobo het compliment: “Jij kunt goed kijken.” Pas jaren later realiseerde ik me dat deze kwaliteit de basis is van mijn trainerschap.

Tijdens een training kijk en luister ik vol aandacht naar wat ik je zie en hoor doen. Met mijn observaties hou ik je een spiegel voor. Daaruit ontstaan weer oefeningen en inzichten. Zo komen we uit op het grensvlak van persoonlijke ontwikkeling en praktische vaardigheid. In mijn visie gaan die hand in hand. Als je werkt aan het één, kom je het andere ook tegen.  Als je kijkt op de pagina Wat kan ik voor jullie doen lees je hier meer over.

Enkele uitspraken over mij van collega’s, opdrachtgevers en deelnemers.
Lees vooral ook de recente ervaringen

“Betrokken en gedreven. Eerlijk en ontspannen.”
“Krachtige, dynamische en inspirerende persoonlijkheid met een flinke dosis zelfspot.”
“Doet wat ze traint, past theorie toe in alledaagse praktische situaties.”
“Deskundig, professioneel, raakt de eigen -ik- van de deelnemer.”
“Grondige harde werker. Vol met humor. Speels en authentiek.”
“Hanneke geeft op een leuke, humorvolle en dynamische manier training.”
“Een rastrainer.”
“Ze heeft een heel prettige manier waarop ze me confronteert met mijn gedrag. Juist door hoe ze dat doet leer ik heel veel.”

Meer informatie over mijn achtergrond en ervaring vind je op mijn LinkedIn profiel.

Als ik niet aan het werk ben dan vind je me
met mijn neus in een boek; met mijn wandelschoenen aan in de natuur; achter mijn laptop aan het schrijven; in een filmzaal van De Lieve Vrouw; aan het klussen in huis en bovenal als moeder en co-ouder van mijn twee bijna volwassen zoons.
Ben je benieuwd naar wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen? Nodig me dan gerust uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik ben bereikbaar op 06 – 50 62 70 28 of via hanneke@hannekejanzen.nl