Effectief Communiceren | Hanneke Janzen | Amersfoort
Ik leef, ik lees,
Ik voel, ik zie,
Ik leer.
Ik kies, ik probeer
Ik val, ik kijk,
Ik leer.
Ik kies mijn wat;
Ik kies met wie;
Ik kies mijn hoe;
Ik kies mijn weg;
En ik loop graag een stukje mee op die van jou.

Hanneke Janzen 2007

Ik ben Hanneke Janzen, trainer communicatieverbetering en ik ga graag met je aan de BAC.

Ervaren trainer

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam in het trainersvak en pluk dagelijks de vruchten van alle opgedane werk- en levenservaring. Vanuit mijn geheel eigen stijl van werken gaan we in een ongedwongen en veilige sfeer aan de slag met jouw communicatie.

Een eigen stijl

Je ontmoet in mij iemand die kleur durft te bekennen en die haar zelfbewustzijn en haar sensitiviteit inzet om jou helemaal tot je recht te laten komen.

Woorden die mij typeren zijn: trainer zonder fratsen; integer; spiritueel met beide voeten in de klei; traint met humor; ze staat er, je krijgt haar echt niet om en je kunt op haar leunen; maakt het snel veilig; durft te confronteren; laat zichzelf zien.

Kijken is mijn vak

Tijdens het jaar dat ik op de Toneelacademie in Maastricht op school zat (1986) kreeg ik van speldocent René Lobo het compliment: “Jij kunt goed kijken.” Pas jaren nadat hij dit tegen me had gezegd, realiseerde ik me dat dit precies de reden is waarom ik in dit vak zit.

Wat ik doe tijdens een training is heel goed kijken en luisteren naar wat ik je zie en hoor doen. En dat voor jou vertalen naar inzichten en oefeningen. Zo komen we uit op het grensvlak van persoonlijke ontwikkeling en praktische vaardigheid. In mijn visie gaan die hand in hand. Als je werkt aan het één, kom je het andere ook tegen. Als je kijkt op de pagina Waarom BAC lees je hier meer over.

Enkele uitspraken over mij van collega’s, opdrachtgevers en deelnemers

lees vooral ook de recente ervaringen 

“Betrokken en gedreven. Eerlijk en ontspannen.”
“Krachtige, dynamische en inspirerende persoonlijkheid met een flinke dosis zelfspot.”
“Doet wat ze traint, past theorie toe in alledaagse praktische situaties.”
“Deskundig, professioneel, raakt de eigen -ik- van de deelnemer.”
“Grondige harde werker. Vol met humor. Speels en authentiek.”
“Hanneke geeft op een leuke, humorvolle en dynamische manier training.”
“Een rastrainer.”
“Ze heeft een heel prettige manier waarop ze me confronteert met mijn gedrag. Juist door hoe ze dat doet leer ik heel veel.”

Meer informatie over mijn achtergrond en ervaring vind je op mijn LinkedIn profiel.

Als ik niet aan het werk ben dan vind je me

met mijn neus in een boek; met mijn wandelschoenen aan in de natuur; tussen de alten in het popkoor; achter mijn laptop aan het schrijven, in een filmzaal van De Lieve Vrouw, thuis aan het klussen en bovenal als moeder en co-ouder van mijn twee bijna volwassen zoons.

Ben je benieuwd naar mijn stijl van werken en naar wat ik voor je kan betekenen? Dan nodig ik je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Ik ben bereikbaar op 06 – 50 62 70 28 of via hanneke@hannekejanzen.nl