Aan de BAC

We gaan aan de BAC om jouw communicatieve vaardigheden te versterken, zodat je die vol zelfvertrouwen in kunt zetten in alle mogelijke situaties.

Ik werk met je op basis van deze uitgangspunten:

  • Hoe je communiceert komt voort uit wat je denkt, wat je voelt, welke overtuigingen je hebt over jezelf, hoe je kijkt naar de wereld, welke patronen er zijn ingesleten, hoe je bent opgegroeid en wat je over communicatie hebt geleerd.
  • Jezelf goed kennen maakt het makkelijker om communicatie als vaardigheid in te zetten.
  • De combinatie van persoonlijke ontwikkeling met het oefenen van de vaardigheid helpt je om het werkelijk te kunnen toepassen.


Ik ga met je aan de BAC vanuit deze tien begrippen:

© Hanneke Janzen

© Hanneke Janzen

Ik werk met je aan wat jij graag wilt leren

Afhankelijk van wat jij graag wilt leren om je communicatie te verbeteren, kiezen we één van deze 9 begrippen als startpunt. Van daaruit bouwen we het verder op.


Ik werk met je aan doen én zijn

De werkvormen die ik gebruik zijn actief, zodat je leert door te ervaren. Wat er speelt in je hoofd, wat je ervaart in je gevoel en wat je merkt in je lichaam zijn de inspiratiebronnen voor passende oefeningen.


Kennismakingsgesprek

Als je wilt weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met me op. Je kunt me bellen op 06 – 50627028 of mailen op 
hanneke@hannekejanzen.nl

Aan de BAC – individueel

Voor wie:
Het voeren van gesprekken is een belangrijk onderdeel van je werk. Je zit in een wereld met sterke persoonlijkheden met sterke meningen. Je begrijpt dat jij zelf een vervelend en moeizaam gesprek kunt ombuigen naar plezierige en succesvolle communicatie.

Duur van een sessie:
Twee uur.

Duur van een traject:
Dat is afhankelijk van het aantal sessies.

Waar:
Een locatie in het groen in het midden van het land en goed bereikbaar met Openbaar Vervoer.

Investering:
Deze is afhankelijk van de omvang van het traject.

Naast wat we in de training doen, krijg je voor de tijd tussen de bijeenkomsten oefeningen of opdrachten mee. Deze passen altijd bij de vraag waarmee je aan de training begint.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn stijl van werken? Dan nodig ik je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Ik ben bereikbaar op 06 – 50 62 70 28 of per mail via hanneke@hannekejanzen.nl

 

Aan de BAC – Incompany

Voor wie:
Als je op zoek bent naar een training die helemaal is afgestemd op jouw bedrijf en jouw medewerkers, dan kom ik graag naar jullie toe.

Voorwaarden:
Als de waarden veiligheid en kwetsbaarheid onderdeel zijn van de bedrijfscultuur, kan ik echt iets voor jullie betekenen.

Het werken met het BAC-programma heeft alleen succes als iemand zelf gemotiveerd is om zich te willen ontwikkelen.  Bij een in-company werk ik daarom alleen met medewerkers die zelf hebben aangegeven dat ze deel willen nemen.

Duur van een sessie:
Een dag of een dagdeel. Dit is afhankelijk van de vraag van jouw organisatie.

Duur van een traject:
Dat is afhankelijk van het aantal sessies dat passend is bij de vraag van je organisatie.

Waar:
Het rendement van de training is groter als ze plaatsvindt op een externe locatie waar met volle aandacht gewerkt kan worden zonder onderbrekingen zoals die in de eigen werkomgeving vaak voorkomen. Een externe locatie in het groen in de buurt van je bedrijf en goed bereikbaar met Openbaar Vervoer.

Investering:
Deze is afhankelijk van de omvang van het traject.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn stijl van werken? Dan nodig ik je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Ik ben bereikbaar op 06 – 50 62 70 28 of per mail via hanneke@hannekejanzen.nl