Ervaringen

Pascal de Vries, Manager Acceptatie en Financiën Nh1816 Verzekeringen Oudkarspel

“Hanneke heeft bij ons een communicatietraining gegeven die gericht was op de communicatie met onze klanten en op de onderlinge communicatie op de afdelingen. De training is in meerdere sessies gegeven waarbij iedere afdeling zijn eigen werkzaamheden en behoeften heeft. Wat opviel is dat Hanneke de training voor iedere groep specifiek kan maken en ik kan gaan op de vragen/behoeften die er leven. Daarnaast is Hanneke betrokken en duidelijk over haar ervaringen. Kortom een trainer die kennis en skills bezit om een goed resultaat neer te zetten.”

November 2019 t/m Januari 2020 – Incompany traject

Maarten Sax, Support Coördinator Flexwebhosting Eindhoven

“Je bent een rustgevende factor met duidelijke stem. De reacties die je geeft op de groep en individuele opmerkingen zijn doortastend en eerlijk.”

Oktober – November 2019 – Incompany Efficiënt Communiceren met klanten

Marco Stolk, directeur CVU Uitvaartzorg BV Rotterdam

“Omdat onze organisatie zich wil blijven ontwikkelen, hebben we in 2018 deelgenomen aan de training Toffe Collega. Trainster Hanneke Janzen heeft vanuit Lindenhaeghe Trainingen & Opleidingen een programma op maat voor ons verzorgd. Hanneke is een pittige trainster die durft te confronteren. Daarnaast geeft ze praktische handvatten die meteen inzetbaar zijn in onze dagelijkse communicatie. Het resultaat van de training is wat mij betreft boven verwachting geweest. Het is nu aan ons om wat we geleerd hebben toe te blijven passen.”

September t/m December 2018 – Incompany traject Toffe Collega

Deelneemster (anoniem)

“Kennis en ervaring spat ervan af. In communicatievaardigheden blinkt ze echt uit.”

Oktober 2018 – Workshop Communiceren met Aandacht – 4YoungPeople

Jeroen Klijs, Sr.Onderzoeker en Docent – Breda University

“Na dag 1 dacht ik: dit is een goeie training. Na dag 2 en 3 dacht ik: dit is een heel bijzondere training. Ik heb nog nooit zoveel geleerd.”

Juli 2018 – Effectief Communiceren

Anneke Chen – trainingsacteur

“Meerdere malen heb ik met Hanneke mogen samenwerken tijdens trainingen Effectief Communiceren. Hanneke in haar rol als trainer en ik als trainingsacteur. Het samenwerken met Hanneke ervaar ik als acteur zeer aangenaam. Hanneke haar enthousiasme werkt aanstekelijk op de deelnemers. Ze weet van aanpakken, waardoor alle deelnemers zichtbaar actief blijven. Ook creëert zij een veilige werksfeer, waardoor het voor de deelnemers én mij als trainingsacteur prettig werken is.”

April 2018 – LinkedIn aanbeveling

Gertine de Boer, Webcarespecialist gemeente Gooise Meren

“Deze training heeft mij gegeven wat ik wilde, nodig had. Door de juiste en gerichte vragen van jou, als trainer, ben ik me meer bewust geworden van mijn communicatiestijl, persoonlijkheid, allergieën. Doorvragen van de trainer en oppikken wat de kern is, brengt het doel dichterbij. Je hebt ervaring met ‘de overheid’ en dat is heel effectief voor mij.”

Februari 2017 – Individuele training Overtuigen & Beïnvloeden

Luciënne, Sales & Office Assistent

“Ik heb het werken vanuit stilte als erg prettig ervaren, omdat je op deze manier niet gevoed wordt met eventuele ‘vooroordelen’ of interpretaties maar dat dingen vanuit jezelf komen. Hierdoor was het voor mij een stuk persoonlijker en kon de training vanuit daar worden vervolgd.”

Januari 2017 – Individuele training Persoonlijke Profilering

Wendela Gort Erbrink, Hoofd Servicebureau Zorggroep Noordwest Veluwe

“Onder de indruk van de presentatie en het enthousiasme van Hanneke tijdens een cursus Cliëntgericht telefoneren. Met respect voor ieders persoonlijkheid en veel humor wist zij medewerkers algauw warm te krijgen voor gesprekstechnieken en elkaar aanspreken. Erg goed gedaan!”

November 2015 – Training Cliëntgericht Telefoneren – LinkedIn aanbeveling

Renee Martius, Beleidsadviseur Verbond van Verzekeraars

“Hanneke weet rust en enthousiasme goed te combineren.”

September 2012 – Training Presentatievaardigheden – LinkedIn aanbeveling